Veilig en effectief vet verwijderen met Cryolipolise!

Of u nu wel of niet last heeft van overgewicht, iedereen kan last hebben van die vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Daar kan cryolipolyse bij helpen. De cryolipolyse techniek is op Harvard Universiteit ontwikkeld, waar een team onder leiding van de dermatoloog Dr. Dieter Manstein aantoonde dat vetcellen heel erg gevoelig zijn voor de kou.

Hoe werkt het nou precies?

De dikte van de onderhuidse vetlaag boven de spieren, kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. Het vet dat we daar kunnen verbranden is bruin vet. We slaan echter ook overtollige energie op in de vorm van wit vet, dat zonder omzetting in bruin vet niet te verbranden is. Met TC Lipolyse (Thermo Contrast Lipolyse) wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6 graden Celsius. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37 graden Celsius) en gaan daarom rillen om warme te produceren. Daarbij komt het hormoon Irisin vrij. Dit lichaamseigen hormoon zet het bruine vet aan tot verbranding, zodat het lichaam op temperatuur blijft. Hierdoor neemt het volume van het bruine vet af. Daarnaast heeft Irisin de eigenschap dat het de aanmaak van nieuwe witte vetcellen remt. Hierdoor heeft een behandeling een langer doorwerkend effect. Een ander effect van het toevoeren van koude is dat de lever het lichaamseigen hormoon FGF21 begint te produceren. Dit hormoon helpt om insuline beter te laten functioneren. Dit is belangrijk omdat deze drie factoren gezamenlijk het witte vet beginnen om te zetten in bruin vet dat vervolgens kan worden verbrand.  Zo kunnen we dus tijdens een behandelreeks de witte vetlaag aanpakken én verminderd de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied omdat we het bruine vet verbranden. Aangezien de huid een uitstekende isolerende werking heeft wordt in afwisseling met de koude tussendoor ook gedurende korte tijd warmte toegevoerd (41 graden Celsius). De warmte heeft tot effect dat de bloedvaten open gaan staan waardoor de huid niet langer in isolatiemodus staat. Daardoor heeft de volgende koude sessie weer optimaal resultaat. De veilige ondergrens van 6 graden wordt aangehouden omdat een lagere temperatuur géén beter resultaat geeft en dus niet nodig is. De methode is veilig en er is dus geen sprake van bevriezen. De TC CRYO medisch gecertificeerde apparatuur controleert dat continu.

Kort samengevat; Bij een behandeling van in totaal 55 minuten met de TC CRYO worden vetcellen 15 minuten gekoeld tot 6˚C, tussentijds warmen we het weefsel in 5 minuten weer op naar 41˚C zodat er weer een optimale doorbloeding op gang komt, en ook de opvolgende koude 15 minuten weer maximaal effect behalen. Deze afwisseling van warm en koud is zo succesvol bewezen dat er al vele mensen een gewekdige transformatie hebben ondergaan zonder injecties of naalden, maar u valt af en u corrigeert uw figuur zonder operatie. Veilig en prettig. Dat is wat u kunt verwachten bij TC CRYO bij Body&Beats in Tegelen, in de omgeving van Venlo.

Voordelen van behandeling met de TC CRYO

• Verbetering al na één behandeling zichtbaar
• In één behandeling meerdere zones mogelijk
• Egaal resultaat en het vet is definitief weg
• Veilig en geheel pijnloos
• Uitwendige behandeling, geen operatie
• Verstevigt de huid
• Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden

Welke resultaten kunnen worden bereikt met cryo?

Met de cryo behandeling van TC CRYO kan de vetlaag al na 1 à 2 behandelingen met 20% tot 30% zijn verminderd. Gedurende de 3e en 4e behandeling kan de vetlaag tot 40% zijn afgenomen. Resultaten van 1 à 2 confectie maten zijn geen uitzondering. Vanzelfsprekend verschilt dit per persoon.

TC CRYO Tegelen: cryolipolyse en vet bevriezen

Recensies (via Facebook)

  5 star rating  Ik heb de behandeling gedaan voor de bovenbenen. Heb wel in combinatie met de shake en de voedingssupplementen gedaan. Gisteren de laatste meting gehad en was 5 kilo en ruim 5 cm kwijt. Je krijgt een hele goede begeleiding. Nooit gedacht dat je dit in 6 weken kunt bereiken.

  Yvonne Sijbers Avatar Yvonne Sijbers
  8/19/2017

  5 star rating  Totaal 8 cm kwijt in 2 wkn......niet te geloven maar het is echt zo! Ben benieuwd naar het eindresultaat maar nu al zo onder de indruk.....wow.....het werkt dus echt!
  Ps super begeleiding door Annick en Laura!

  Patricia Basten Avatar Patricia Basten
  8/07/2017

  5 star rating  De behandeling heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ruim 7cm kwijt en bijna 5kg eraf. Mijn doel was 2-3kg. Het voelt wel alsof ik 10kg kwijt ben! Naast de behandeling heb ik heel goed op mijn voeding en beweging gelet. En, niet onbelangrijk, goede en leuke begeleiding door Annick!

  Paula van Rhienen Avatar Paula van Rhienen
  7/21/2017

Let op: de behandelingen zijn erg populair dus wacht niet te lang!

Veelgestelde vragen (FAQ)

TC lipolyse is een uitwendige behandeling. Zo kunt u eindelijk uw hardnekkige love handles verwijderen en uw taille laten slinken. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet aangepakt. Zo worden alleen de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend of dieper liggend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, door het lichaam zelf afgevoerd.

De dikte van de onderhuidse (vet)laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Al vanaf 9˚C en lager wordt het effect merkbaar.

De TC CRYO houdt een veilige ondergrens aan van 6˚C en de medische gecertificeerde apparatuur controleert dat continu. Daardoor is behandeling met de TC CRYO uiterst veilig. Het cryo lipolyse proces is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). In de VS alleen al zijn in 2015 zo’n 12 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd.

Na vele jaren onderzoek is er inmiddels veel bekend over cryo lipolyse. Het voert te ver om hier alle onderzoeken weer te geven, maar zo meldt het amerikaanse NCBI (The National Center for Biotechnology Information) “cryolipolysis is considered to be both safe and effective, with a high patient satisfaction rate of up to 73% after one treatment”, wat zoveel betekent als veilig en effectief waarbij 73% van de patiënten al na één behandeling tevreden is. Voorts toont dit onderzoek aan dat in 25% van de gevallen al zichtbaar resultaat is behaald na slechts één behandeling.

De TC CRYO werkt met ergonomisch gevormde TC wraps. De wraps worden zorgvuldig aangebracht op de te behandelen plek en kunnen zonder tissue direct op de huid worden aangebracht. Er zijn verschillende soorten wraps beschikbaar, zodat een probleemzone optimaal wordt behandeld. Door de wraps stroomt continu de gekoelde vloeistof, zodat het te behandelen gebied blijvend gekoeld wordt. Dat zorgt voor een mooi en egaal effect in tegenstelling tot behandelingen waarbij kleine delen worden behandeld (dit geeft vaak een minder egaal resultaat).

Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen maar juist steviger aanvoelen dan voor de behandeling.

Na een TC lipolyse behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van belang dat u gedurende 4 weken na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water drinkt. Dit is belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze af te voeren.

Wat zeggen artsen en onderzoekers?
Na vele jaren onderzoek is er inmiddels veel bekend over cryo lipolyse. Het voert te ver om hier alle onderzoeken weer te geven, maar we hebben er enkele voor u verzameld. Neem contact op met TCS International voor meer informatie.

Zo meldt het amerikaanse NCBI (The National Center for Biotechnology Information) “cryolipolysis is considered to be both safe and effective, with a high patient satisfaction rate of up to 73% after one treatment”, wat zoveel betekent als veilig en effectief waarbij 73% van de patiënten al na één behandeling tevreden is. Voorts toont dit onderzoek aan dat in 25% van de gevallen al zichtbaar resultaat is behaald na slechts één behandeling.

De behandeling zelf wordt meestal als volledig pijnloos ervaren. Wel kan er een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Geadviseerd wordt om gedurende 4 weken na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken.