Veilig en effectief vet verwijderen met Cryolipolise!

Vet verliezen door koude- en warmte contrast therapie!
TC Cryo Tegelen is het Nr.1 afslank instituut van Nederland als het aankomt op vet verliezen.
Wij gebruiken een uniek apparaat waarmee wij grote gebieden kunnen behandelen met gecombineerde koude (Cryo) en warmte therapie.
Meer dan 1000 tevreden klanten gingen u voor bij TC Cryo Tegelen met het verliezen van overtollig vet op de benen, buik, billen, borsten, armen of onderkin.
TC Cryo Tegelen is zelfs zo succesvol met haar behandelingen dat de behandelingsexperts uit Tegelen vele Cryo centra in Nederland hebben voorzien van opleidingen over hoe de beste resultaten te behalen met Cryo kuren!

Vet bevriezen of toch niet?
Vaak hoor of lees je dat er behandelingen worden gegeven waarbij het vet bevroren wordt. Dat doet TC Cryo Tegelen niet. Met een te koude temperatuur kun je de huid beschadigen en krijg je vaak oneffenheden, zeker als er met zuignappen gewerkt wordt. Wij werken met een grote wrap die razendsnel van 41 graden naar 6 graden koelt en vice versa. Hierdoor krijgen de stugge, taaie witte vetcellen de eigenschappen van bruine vetcellen waardoor het lichaam ze makkelijker kan verbranden.

Voor wie is het bestemd?
De Cryo behandelingen bij TC Cryo Tegelen werken uitstekend bij zowel mannen als vrouwen van iedere leeftijd. Behalve vetverlies hebben de behandelingen ook een enorm positief effect bij mensen met lipoedeem, lymfoedeem en cellulite

Voordelen op een rijtje:
-Vetverlies vaak al na één behandeling meetbaar
-Grote oppervlakten in één keer te behandelen
-Egaal en strak resultaat. Geen oneffenheden. Verstevigt tevens de huid
-Veilig en geheel pijnloos. Uitwendige behandeling, geen operatie
-Medisch gecertificeerd apparatuur
-Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
-Koude en warmte contrast therapie in één behandeling
-Uitgebreide voedings- en bewegingsbegeleiding. Hier betaalt u niets extra’s voor!
-Behandelingen door zeer ervaren en kundige Cryo coaches

Bent u al overtuigd?
Bel: 077-7600607  voor een afspraak of mail cryo@bodyandbeats.nl

Klinkt interessant maar u wilt toch nog wat meer info? Lees hieronder gerust verder:
Of u nu wel of niet last heeft van overgewicht, iedereen kan last hebben van die vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Daar kan cryolipolyse bij helpen. De cryolipolyse techniek is op Harvard Universiteit ontwikkeld, waar een team onder leiding van de dermatoloog Dr. Dieter Manstein aantoonde dat vetcellen heel erg gevoelig zijn voor de kou.

Hoe werkt het nou precies?
De dikte van de onderhuidse vetlaag boven de spieren, kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. Het vet dat we daar kunnen verbranden is bruin vet.
We slaan echter ook overtollige energie op in de vorm van wit vet, dat zonder omzetting in bruin vet niet te verbranden is. Met TC Lipolyse (Thermo Contrast Lipolyse) wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6 graden Celsius. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37 graden Celsius) en gaan daarom rillen om warmte te produceren. Daarbij komt het hormoon Irisin vrij. Dit lichaamseigen hormoon zet het bruine vet aan tot verbranding, zodat het lichaam op temperatuur blijft. Hierdoor neemt het volume van het bruine vet af. Daarnaast heeft Irisin de eigenschap dat het de aanmaak van nieuwe witte vetcellen remt. Hierdoor heeft een behandeling een langer doorwerkend effect.

Een ander effect van het toevoeren van koude is dat de lever het lichaamseigen hormoon FGF21 begint te produceren. Dit hormoon helpt om insuline beter te laten functioneren. Dit is belangrijk omdat deze drie factoren gezamenlijk het witte vet beginnen om te zetten in bruin vet dat vervolgens kan worden verbrand.  Zo kunnen we dus tijdens een behandelreeks de witte vetlaag aanpakken én verminderd de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied omdat we het bruine vet verbranden. Aangezien de huid een uitstekende isolerende werking heeft wordt in afwisseling met de koude tussendoor ook gedurende korte tijd warmte toegevoerd (41 graden Celsius). De warmte heeft tot effect dat de bloedvaten open gaan staan waardoor de huid niet langer in isolatiemodus staat. Daardoor heeft de volgende koude sessie weer optimaal resultaat. De veilige ondergrens van 6 graden wordt aangehouden omdat een lagere temperatuur géén beter resultaat geeft en dus niet nodig is.
De methode is veilig en er is dus geen sprake van bevriezen. De TC CRYO medisch gecertificeerde apparatuur controleert dat continu.

Kort samengevat: Bij een behandeling van in totaal 55 minuten met de TC CRYO worden vetcellen 15 minuten gekoeld tot 6˚C, tussentijds warmen we het weefsel in 5 minuten weer op naar 41˚C zodat er weer een optimale doorbloeding op gang komt, en ook de opvolgende koude 15 minuten weer maximaal effect behalen. Deze afwisseling van warm en koud is zo succesvol bewezen dat er al vele mensen een geweldige transformatie hebben ondergaan zonder injecties of naalden. Veilig en prettig. Dat is wat u kunt verwachten bij TC CRYO Tegelen.

Wat zijn de kosten?
Proefbehandeling om uit te proberen; nu tijdelijk van €99 voor slechts €49!
Totaal kuur van 3 behandelingen: €299
Totaal kuur van 4 behandelingen: €369 (meest verkocht)
Totaal kuur van 6 behandelingen: €549
Totaal kuur van 10 behandelingen: €799
Onze ervaring is dat een kuur van 3 of 4 behandelingen voor 98% van de mensen al ruim voldoende is voor een geweldig resultaat.
U krijgt voor de bovenstaande bedragen niet alleen de behandelingen maar ook een uitgebreid intake gesprek en uitgebreide voedings-en bewegingsadviezen.

Waarom TC Cryo Tegelen verkiezen boven andere Cryo aanbieders?
De Cryo behandelingen zijn voor TC Cryo Tegelen geen bijzaak maar een hoofdzaak. Wij doen niets anders dan de hele dag Cryo behandelingen geven en hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat wij bij ieder type persoon een goed resultaat kunnen behalen.
Doordat de medewerkers bij TC Cryo Tegelen al vele tientallen jaren in de sport- en afslankbranche werken kunnen zij het beste advies geven op voedings-en bewegingsvlak zodat er nog meer rendement behaald kan worden uit de Cryo behandelingen. Dit is dan ook de reden dat onze medewerkers al aan vele tientallen Cryo centra in Nederland cursussen en opleidingen hebben gegeven. Wij mogen met trots zeggen dat wij de experts zijn op Cryo gebied!

Nog een keer de voordelen op een rijtje:
-Vetverlies vaak al na één behandeling meetbaar
-Grote oppervlakten in één keer te behandelen
-Egaal en strak resultaat. Geen oneffenheden. Verstevigt tevens de huid
-Veilig en geheel pijnloos. Uitwendige behandeling, geen operatie
-Medisch gecertificeerd apparatuur
-Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
-Koude en warmte contrast therapie in één behandeling
-Uitgebreide voedings- en bewegingsbegeleiding. Hier betaalt u niets extra’s voor!
-Behandelingen door zeer ervaren en kundige Cryo coaches

Bent u overtuigd of hebt u nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bel: 077-7600607  of mail cryo@bodyandbeats.nl